My Proposal
Babyborrels, Communie of Doopviering

SHOWERS

Vier een verloving, een nieuwe baby of andere speciale momenten met een mooi feest. Geef een toegevoegde waarde aan alle opwinding en plezier van het feestvieren en maak van de communie van jouw zoon of dochter een unieke gebeurtenis om te onthouden!

service
Babyborrel-organisator & doopviering-planner

My Proposal is een boutique event-planningsbedrijf gevestigd in Antwerpen, gespecialiseerd in volledig uitgewerkte feesten. We kunnen dienen als uw babyborrel-organisator of doopviering-planner in Vlaanderen en omstreken. We zijn een familiebedrijf met oog voor de kleine details die ervoor zorgen dat elke evenement echt spectaculair en speciaal wordt. Leuk voor de kinderen maar ook voor de (toekomstige) mama! (en natuurlijk papa ook...☺)

Zakelijke borrels & intieme feesten

My Proposal organiseert intieme feesten voor 20 gasten alsook grotere vieringen van 100 personen of meer en zelfs uitgebreide zakelijke borrels. Ons team begint initieel met het uitwerken van een totaalconcept; een leuke locatie, aangepaste uitnodigingen, catering, ontwerp en inrichting. Tijdens het hele proces werken we samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk detail aanwezig is. Wij zorgen voor de gehele opbouw en afbouw zodat u als onze klant kunt genieten van uw speciale dag met vrienden en familie zonder een vinger uit te steken.

Wij zullen al onze energie inzetten om uw evenement zo vlekkeloos en gedenkwaardig mogelijk te maken en kijken er al naar uit om met u samen te werken!

wolverinewolverine